TYVERISIKRING

Videoovervågning

Standard videoovervågning:
KNOP’s standard overvågning er den prisbillige løsning til virksomheden eller butikken med det mindre overvågningsbehov.
KNOP leverer en komplet pakke som inkluderer overvågningsserver med skærm, kameraer og en komplet professionel opsætning. Så har I alt der skal bruges.

Standard overvågningsløsning:
Vores standardpakke består af en specialbygget server med plads til ca. 1 måneds optagelser, 17″ monitor, mus, special kamerakabel, installation, opsætning og montering af kameraer, server og software. I skal derfor blot vælge antalet af kameraer samt type for at få det system, som passer perfekt til jeres unikke behov. Der kan ydermere tegnes serviceaftale på systemet.

Vælg det rigtige kamera:
KNOP tilbyder forskellige kamera typer alt afhængig af, hvor og hvad der skal overvåges.
Indendørs tilbyder vi den klassiske typekamera med høj præventiv effekt, så ingen er i tvivl om, at stedet overvåges. Alternativt har vi mere diskrete typer kameraer, som let “falder” sammen med den øvrige indretning.

Udendørs kan det eksempelvis være en god idé, at vælge en kamera med infrarødt lys. Så kan man se hvad der sker selv når det er mørkt.
Udendørs kameraer tilbydes både som store og præventiv typer eller i en mere diskret hærværkssikret model.

Overvågning via ‘Remote Access’ eller iPhone:
Se hvad der rør sig via internettet eller via din smartphone (iPhone/Android). Med ‘Remote Access’ holder du øje med hele din forretning fra kontoret, hjemmefra eller et helt andet sted i verden via internettet. Har du flere forretninger kan du sammenkøre flere systemer så du kan se alle kameraer på én skærm. Vær fluen på væggen.

Ring på +45 97 84 04 44 for yderligere info eller book et møde